از طرفی برای آنکه مقدار تغییر شکل بیشتری را تجربه کنیم باید سطح تماس را بالا ببریم. پس با کاهش زاویه موادخور ناچاراً باید عمق مواد خورها و همینطور طول سطح تماس بیلت با قالب افزایش یابد. از دیگر مزیتهای این روش این است که میتوان مواد ترد و شکننده را به راحتی تغییر حالت داد. به عنوان مثال آلومینیوم در مراحل خمکاری یا ضربه ممکن است آسیب دیده یا از هم جدا شود؛ اما در این روش یک پروفیل عمودی صاف و یکدست به ما میدهد که عملیات بعدی برشهای مقطعی خواهد بود. دیگر مزیت این روش این است که با تولید قطعات صاف و یکدست باعث میشود که استحکام ماده تولید شده بسیار بالا باشد. ایجاد این عیب به میزان زیادی به کیفیت قالب اکستروژن و نحوه ساخت آن بستگی دارد..
ریز ساختارناهمسانگردی و خواص مکانیکی آلیاژهای MG-Liفرآوری شده به روش اکستروژن و ECAP
کتاب فن آوری اکستروژن آلیاژهای آلومینیوم اثر فاضل خراسانی آژانس کتاب | brassonline
سپس قطعه اکسترود شده توسط یک سری فن و میز خنککننده خرید عمده ای آلیاژ برنج سرد میشود.. بعد از خنک شدن محصولات آنها را به روی میز مخصوصی (استریج) هدایت میکنند که در این مرحله آنها را تابگیری میکنند که باعث میشود که پروفیلها به صورت صاف و یکنواخت طبق استانداردهای مورد نظر در آیند. بعد از رسانیدن بیلت به دمای مورد نظر آن را توسط لودر به داخل رام رانده و بیلت را بوسیله دوده یا چربی مخصوص چرب میکنند تا از چسبیدن بیلت به قالب جلوگیری شود ونیز نقش روانکننده را ایفا میکند.
سینک حرارتی تقویت کننده قدرت فرآیند پروفیل های اکستروژن برنجی صیقلی
هدف اصلی از دانستن دما برای حفظ حداکثر سرعت عملیات اکستروژن میباشد. مقدار دمای خروجی اکستروژن بستگی به آلیاژ آلومینیوم است؛ و برای مثال حرارت آلیاژهای 6063A ،۶۴۶۳ ،۶۰۶۳٬۶۱۰۱ برابر حداقل ۴۹۸ درجه سانتی گراد و آلیاژهای 6005A ،۶۰۶۱ برابر حداقل ۵۱۰ درجه سانتی گراد است. کاربرد محدودتری نسبت به اکستروژن مستقیم دارد؛ زیرا محفظهای که قالب در آن قرار میگیرد، باعث محدودیت در ابعاد سطح مقطع محصول میشود. در ضمن هرچه زاویه موادخور قالب بزرگتر باشد تغییر شکل ناهمگنتر است.
استفاده از این روش باعث کاهش عیوب ناشی از اکستروژن در محصول اکستروژن میشود. همچنین کورههای ایجینگ به ظرفیت ۲۴ تن برای پروفیلهای آلومینیومی تا طول ۱۴ متر در مجموعه مستقر شده و درحال بهرهبرداری میباشند. بهترین کیفیت بالا قیمت عمده فروشی نرم پرس اکستروژن آ…
پروفیل اکستروژن آلومینیوم – پروفیل آلومینیوم چیست؟
دلیل دیگری که میتواند باعث وجود این عیب در محصولات اکستروژن شود، چسبیدن محصول خروجی به دیواره قالب است. دلیل ایجاد این ترکها میتواند دمای فرایند اکستروژن، اصطکاک، یا زیاد بودن سرعت پیستون باشد. ترکهای سطحی میتوانند در دما-های پایینتر هم ایجاد شوند و این اتفاق زمانی رخ میدهد که محصول اکستروژن به قالب بچسبد. انواع آلیاژهای آلومینیوم و محصولات اکستروژن را میتوان توسط اکثر فناوریهای شناخته شده پردازش کرد و به راحتی بیرون کشید. این آلیاژها از طریق ریختهگری تولید میشوند و میتوانید آن را به شکل مورد نظرتان در آورید.
- در فرایند اکستروژن یک بلوک فلزی (بیلت) در اثر اعمال فشار، از قالبی با سطح مقطع کوچکتر عبور میکند تا به شکل محصول مورد نیاز تبدیل شود.
- در روش اکستروژن مستقیم، محصول خروجی از قالب را میتوان به راحتی سرد کرد و کنترلهای مورد نظر را بر روی آن انجام داد.
- آلیاژ فلز آلومینیوم رسانایی الکتریکی فوق العاده بالایی دارد و به عنوان دومین فلز رسانای تجاری بعد از مس شناخته شده است.
- به دو دستهی اکستروژن مستقیم و اکستروژن غیرمستقیم دسته بندی میشود.
- معمولاً تمام آلیاژهای آلومینیوم میتوانند به شکل خاصی اکسترود شوند اما فراموش نکنید که بعضی از آنها نیز نسبت به دیگر آلیاژها برای اکستروژن شدن خیلی مناسب نیستند.