اگر صفحات زیادی دارید، سازماندهی آنها دشوار می شود. اینجاست که صفحات کودک وارد می شوند.
اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفا در ما مشترک شوید کانال یوتیوب برای آموزش ویدیویی وردپرس. شما همچنین می توانید ما را در توییتر و فیس بوک.
اگر صفحات زیادی دارید، سازماندهی آنها دشوار می شود. اینجاست که صفحات کودک وارد می شوند.
اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفا در ما مشترک شوید کانال یوتیوب برای آموزش ویدیویی وردپرس. شما همچنین می توانید ما را در توییتر و فیس بوک.
منبع: https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-create-a-child-page-in-wordpress/
برای دیدن همه صفحات فرزندتان، به این صفحه بروید صفحات » همه صفحات. وردپرس تمام صفحات فرزند شما را که در زیر صفحه والد آنها فهرست شده اند با پیشوند – نشان می دهد.
برای ایجاد صفحات فرزند بیشتر، به سادگی فرآیند توضیح داده شده در بالا را تکرار کنید.
برای ایجاد یک صفحه فرزند، ابتدا به یک صفحه پدر نیاز دارید. می توانید از هر صفحه ای به عنوان والدین استفاده کنید یا صفحه جدیدی ایجاد کنید.
وردپرس دارای دو نوع پست پیشفرض به نامهای پست و صفحات است.
پس از آن، ادامه دهید و تغییرات خود را با کلیک بر روی دکمه Update یا Publish ذخیره کنید.
در این مقاله نحوه سازماندهی صفحات خود را با ایجاد صفحه فرزند در وردپرس نشان خواهیم داد.
بسیاری از فروشگاههای آنلاین نیز از صفحات فرزند و والدین برای کمک به بازدیدکنندگان در جستجوی سایت تجارت الکترونیک خود و یافتن محصولاتی برای خرید استفاده میکنند.
پستها معمولاً با دستهها و برچسبها سازماندهی میشوند، که راهی عالی برای کمک به بازدیدکنندگان در یافتن محتوای مرتبط است.
صفحات وردپرس می توانند مستقل یا سلسله مراتبی باشند، به این معنی که صفحه دارای صفحات فرعی خاص خود است که به عنوان صفحات فرزند شناخته می شوند. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید یک صفحه والدین مطالعات موردی ایجاد کنید و سپس صفحات فرزند را برای هر یک از مطالعات موردی جداگانه خود ایجاد کنید.
اگر به قسمت “صفحه والد” نگاه کنید، به طور پیش فرض خالی است. این بدان معناست که صفحه در حال حاضر یک صفحه اصلی است.
به طور معمول، وبسایتهای تجاری از صفحاتی برای ساختن وبسایت استفاده میکنند بدون اینکه لزوماً وبلاگ ایجاد کنند. کسبوکارهایی که میخواهند یک وبلاگ را به استراتژی بازاریابی محتوای خود اضافه کنند، همچنان میتوانند این کار را با ایجاد یک صفحه وبلاگ جداگانه انجام دهند، اما این اجباری نیست.
پس از ایجاد برخی از صفحات فرزند، ممکن است بخواهید لیستی از صفحات فرزند را برای یک صفحه اصلی به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید.
هر صفحه فرزند نیز می تواند صفحات فرزند خود را داشته باشد. به این ترتیب، می توانید روابط بین صفحات خود ایجاد کنید و یک ساختار منطقی ایجاد کنید که برای بازدیدکنندگان آسان تر است.
آیا می خواهید یک صفحه فرزند در وردپرس ایجاد کنید؟
می توانید یک صفحه والد ایجاد کنید و سپس صفحات فرزند را اضافه کنید تا منوهای پیمایش و وب سایت خود را به طور کلی سازماندهی کنید. به عنوان مثال MonsterInsights وبسایت دارای صفحه اصلی «ویژگیها» با صفحه فرزند جداگانه برای هر ویژگی است. این کار باعث میشود که مشتریان راحتتر ویژگی مورد نظرشان را پیدا کنند.
هنگامی که صفحات در دستههای والدین و فرزند سازماندهی میشوند، مدیریت آنها در قسمت مدیریت وردپرس نیز آسانتر است. این امر به ویژه هنگامی که وب سایت وردپرس شما همچنان در حال رشد است صادق است.
هنگامی که یک صفحه والد دارید، آماده اضافه کردن چند صفحه فرزند هستید. مجدداً، میتوانید هر صفحه موجود را به یک کودک تبدیل کنید یا یک صفحه کاملاً جدید ایجاد کنید که به صفحه فرزند شما تبدیل میشود.
امیدواریم این مقاله به شما در یادگیری نحوه ایجاد صفحه فرزند در وردپرس کمک کرده باشد. همچنین ممکن است بخواهید راهنمای کامل ما را در مورد نحوه ایجاد یک صفحه فرود در وردپرس و بهترین صفحه سازهای وردپرس بکشید و رها کنید.
پست ها محتوای وبلاگ هستند و به ترتیب زمانی معکوس نشان داده می شوند تا افرادی که از وبلاگ وردپرس شما بازدید می کنند ابتدا جدیدترین پست ها را ببینند.
در منوی سمت راست، روی تب “صفحه” کلیک کنید. سپس، بخش «ویژگیهای صفحه» را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید تا گسترش یابد.
همانطور که گفته شد، بیایید نگاهی به نحوه ایجاد آسان صفحه فرزند در وردپرس بیندازیم.
سپس، به سادگی صفحه فرزند را برای ویرایش باز کنید.
صفحات محتوای یکباره یا مستقلی هستند که بخشی از وبلاگ نیستند. به عنوان مثال، بسیاری از وب سایت ها دارای صفحه درباره ما و تماس با ما هستند. این صفحات می توانند سلسله مراتبی باشند، به این معنی که می توانید آنها را با صفحات والدین و فرزند سازماندهی کنید.
برای تبدیل این والد به صفحه فرزند، کافی است منوی کشویی «والد» را باز کنید. سپس می توانید صفحه ای را که می خواهید به عنوان صفحه والد استفاده کنید انتخاب کنید.
در تصویر زیر میبینید که «داشبورد Google Analytics» و «WooCommerce Analytics» صفحات فرزند «ویژگیهای MonsterInsight» هستند.