چگونه به راحتی حالت اشکال زدایی وردپرس را برای رفع خطاهای سایت فعال کنیم


آیا به دنبال فعال کردن حالت اشکال زدایی در سایت وردپرس خود هستید؟

ممکن است هنگام کار با تم ها، افزونه ها یا کدهای سفارشی وردپرس با خطاهای مختلفی مواجه شوید. با استفاده از حالت اشکال زدایی وردپرس، می توانید به راحتی این مشکلات را برطرف کنید.

در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی حالت اشکال زدایی وردپرس را برای رفع خطاهای سایت فعال کنید.

چگونه به راحتی حالت اشکال زدایی وردپرس را برای رفع خطای سایت فعال کنیم

چرا حالت اشکال زدایی وردپرس را فعال کنید؟

گاهی اوقات یک پلاگین وردپرس، قالب یا کد سفارشی مانند PHP یا جاوا اسکریپت می‌تواند باعث ایجاد تداخل در وب‌سایت شما شود. این می تواند منجر به خطاهای مختلفی شود و ممکن است متوجه شوید که سایت شما به درستی کار نمی کند.

اکنون، همیشه می توانید چندین پلاگین را غیرفعال و حذف نصب کنید تا ببینید کدام یک باعث خطا می شود. به همین ترتیب، می‌توانید به تم وردپرس دیگری تغییر دهید یا کدهای سفارشی را حذف کنید تا علت اصلی خطا را پیدا کنید.

با این حال، همه اینها زمان زیادی می برد. شما باید هر افزونه را به صورت جداگانه حذف کنید، چندین تم را تغییر دهید و کدهای سفارشی را ویرایش کنید.

یک راه ساده تر برای رفع خطاهای وب سایت، فعال کردن حالت اشکال زدایی وردپرس است. گزارشی از تمام خطاها و هشدارهای وب سایت شما را نشان می دهد. به این ترتیب می توانید مشکلات سایت وردپرس خود را مشخص کرده و به سرعت آنها را برطرف کنید. حتی خطاهایی را که ممکن است در غیر این صورت قابل مشاهده نباشند را کشف می کند.

با این حال، بیایید نحوه فعال کردن حالت اشکال زدایی وردپرس را بررسی کنیم. ما 2 روش را به شما نشان خواهیم داد. می توانید از یک افزونه وردپرس استفاده کنید یا به صورت دستی حالت اشکال زدایی را مشاهده کنید.

روش 1: حالت اشکال زدایی وردپرس را با استفاده از یک افزونه فعال کنید

یک راه آسان برای فعال کردن حالت اشکال زدایی استفاده از اشکال زدایی WP افزونه این روش برای مبتدیان و کسانی که کار با فایل های وب سایت راحت نیستند توصیه می شود.

WP Debugging یک افزونه رایگان وردپرس است که خارج از جعبه کار می کند. با استفاده از این افزونه، نیازی به ویرایش دستی فایل های وب سایت خود نخواهید داشت.

ابتدا باید افزونه WP Debugging را نصب و فعال کنید. برای جزئیات بیشتر، لطفاً راهنمای ما در مورد نحوه نصب افزونه وردپرس را ببینید.

پس از فعال سازی، می توانید به ابزارها » WP Debugging از داشبورد وردپرس شما. در مرحله بعد، مطمئن شوید که گزینه “تنظیم WP_DEBUG روی true” فعال باشد.

تنظیمات اشکال زدایی wp را مشاهده کنید

پس از آن، گزینه «Debug Quick Look» را خواهید دید که به نوار مدیریت شما در بالا اضافه شده است.

پیش بروید، نشانگر را روی آن نگه دارید و سپس روی گزینه «مشاهده فایل» کلیک کنید.

روی مشاهده فایل در حالت اشکال زدایی کلیک کنید

با این کار فایل لاگ با تمام خطاهای وب سایت شما باز می شود. سپس می توانید بفهمید که چه چیزی باعث ایجاد مشکلات در سایت شما می شود و به سرعت آنها را برطرف کنید.

پس از اتمام دیباگ وب سایت خود، فراموش نکنید که افزونه را غیرفعال کنید.

روش 2: حالت اشکال زدایی وردپرس را به صورت دستی فعال کنید

روش دومی که می توانید برای فعال کردن حالت اشکال زدایی وردپرس استفاده کنید، ویرایش فایل های wp-config.php است. این روش برای کاربرانی که راحت فایل های وب سایت را ویرایش می کنند، پیشرفته تر و مناسب تر است.

توصیه می کنیم قبل از ویرایش فایل ها از وب سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. به این ترتیب در صورت بروز مشکل می توانید به راحتی وب سایت خود را بازیابی کنید.

برای دسترسی به فایل های وب سایت، به پروتکل انتقال فایل (FTP) برای مک یا ویندوز نیاز دارید.

برای این آموزش، ما از FileZilla سرویس FTP اگر به کمک نیاز دارید، لطفاً راهنمای ما در مورد چیستی FTP و نحوه استفاده از آن را ببینید.

هنگامی که وارد سیستم شدید، به سادگی به public_html پوشه در اینجا، فایل ‘wp-config.php’ را خواهید یافت.

فایل wp-config را با استفاده از FTP ویرایش کنید

از طرف دیگر، بسیاری از خدمات میزبانی وردپرس به شما امکان می دهند فایل های سایت خود را با استفاده از cPanel مدیریت کنید.

به عنوان مثال، در Bluehost، می‌توانید از تب Advanced دیدن کنید و سپس به File Manager بروید.

فایل منیجر را در Bluehost باز کنید

از اینجا، به سادگی به public_html پوشه از پنل سمت چپ شما.

پس از آن، به سمت پایین به فایل ‘wp-config.php’ بروید.

فایل wp-config را دانلود کنید

در مرحله بعد، می توانید روی فایل کلیک راست کرده و آن را در رایانه خود دانلود کنید. درست کردن یک کپی از فایل به عنوان پشتیبان هوشمندانه است، فقط در صورتی که مشکلی پیش بیاید.

پس از آن، فایل را با استفاده از هر نرم افزار یا ابزاری مانند Notepad یا Sublime Text باز کنید.

پس از باز شدن فایل، به پایین بروید تا به “That's all, stop editing! Happy publishing‘ را خط زده و کد زیر را قبل از آن اضافه کنید:

define( 'WP_DEBUG', true);
define( 'WP_DEBUG_LOG', true); 

فراموش نکنید که فایل را قبل از بستن آن ذخیره کنید.

فایل wp-config را ذخیره کنید

در مرحله بعد، باید فایل wp-config.php را با استفاده از سرویس گیرنده FTP به سرور وب سایت خود بارگذاری کنید.

برای جزئیات بیشتر، لطفاً راهنمای ما در مورد نحوه استفاده از FTP برای آپلود فایل ها در وردپرس را ببینید.

برای مشاهده گزارش های خطا برای وب سایت خود، باید فایل های وب سایت خود را مشاهده کرده و به آن بروید public_html/wp-content/debug.log مسیر. به سادگی فایل را دانلود کنید و آن را در یک نرم افزار دفترچه یادداشت مشاهده کنید تا مشکلات سایت خود را ببینید.

فایل گزارش اشکال زدایی را مشاهده کنید

هنگامی که اشکال زدایی سایت خود را تمام کردید، می توانید حالت اشکال زدایی را غیرفعال کنید.

برای انجام این کار، این مراحل را تکرار کنید و سپس کدی را که به فایل wp-config.php اضافه کرده اید حذف کنید یا کد زیر را ویرایش کنید تا مقدار نادرست داشته باشد:

define( 'WP_DEBUG', false);

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه به راحتی حالت اشکال زدایی وردپرس را برای رفع خطاهای سایت فعال کنید. همچنین می توانید راهنمای نهایی SEO وردپرس ما برای مبتدیان و نکات تخصصی ما در مورد چگونگی بهبود امنیت وردپرس را مشاهده کنید.

اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفا در ما مشترک شوید کانال یوتیوب برای آموزش ویدیویی وردپرس. شما همچنین می توانید ما را در توییتر و فیس بوک.




منبع: https://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-easily-enable-wordpress-debug-mode-to-fix-site-errors/