اطمینان از مهاجرت یکپارچه وردپرس به برنامه ریزی دقیق، توجه به جزئیات و فقط کمی دانش نیاز دارد.
اینجاست که ما وارد می شویم.
در این راهنما، کارشناسان وردپرس ما نکات برتر مهاجرت وب سایت خود را به اشتراک می گذارند، و توضیح می دهند که چه کاری باید انجام دهید و چه کاری را نباید انجام دهید تا اطمینان حاصل شود که روند انتقال وب سایت شما به یک سرور جدید تا حد امکان روان و بدون دردسر انجام می شود.
نکات برتر برای یک مهاجرت بدون درز وردپرس: 4 “تا انجام”
1. برنامه ریزی و آماده سازی کنید
ضرب المثل قدیمی که شکست در برنامه ریزی، برنامه ریزی برای شکست است، ممکن است کلیشه ای باشد، اما، مانند بسیاری از کلیشه ها، بر اساس حقیقت است.
واقعیت این است که هیچ چیز به اندازه مراحلی که برای آماده سازی انجام می دهید موفقیت مهاجرت وردپرس شما را ایجاد نمی کند یا شکست می دهد.
برای اجرای بهترین شیوه های مهاجرت وردپرس، از جمله برنامه ریزی دقیق انتقال داده ها برای به حداقل رساندن تأثیر خرابی های احتمالی، وقت بگذارید.
2. قبل از مهاجرت از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
اگر راهنمای ما برای عیب یابی مشکلات رایج مهاجرت وردپرس را بخوانید، خواهید دانست که در سفر به یک سرور جدید، تعداد زیادی از دام های احتمالی در انتظار وب سایت شما هستند.
اگرچه نکات این مقاله به شما کمک می کند تا از بسیاری از این مشکلات جلوگیری کنید، اما مشکلاتی مانند فایل های از دست رفته یا پایگاه داده های خراب همچنان ممکن است رخ دهد.
اگر این کار را انجام دهند، از داشتن یک نسخه پشتیبان از آخرین نسخه کارآمد سایت خود که می توانید برای جایگزینی منابع از دست رفته یا آسیب دیده استفاده کنید، سپاسگزار خواهید بود.
آموزش ما در مورد نحوه پشتیبان گیری از سایت وردپرس شما را در این فرآیند راهنمایی می کند و حتی بهترین ابزار را برای این کار توصیه می کند.
ادامه مقاله در زیر
3. با کاربران ارتباط برقرار کنید
کمی ارتباط شفاف با کاربران وب سایت شما کمک زیادی به کاهش هر گونه سردرگمی یا ناامیدی ناشی از خرابی یا اختلال در خدمات می کند.
استفاده از افزونه ای مانند را در نظر بگیرید LightStart برای هدایت کاربران به صفحه “سایت در حال تعمیر” یا حداقل، قرار دادن یک اعلان در صفحه اصلی خود که به بازدیدکنندگان اجازه می دهد بدانند چه خبر است، چرا این کار را انجام می دهید، و زمانی که سرویس کامل و معمولی می تواند از سر گرفته شود.
اگر از رسانه های اجتماعی و کانال های بازاریابی ایمیلی خود برای اطلاع رسانی هرچه بیشتر (همراه با حداقل یک یادآوری) در مورد مهاجرت آینده خود به آنها استفاده کنید، هم شما و هم کاربرانتان سود خواهید برد.
4. مقادیر TTL خود را کاهش دهید
یکی از دلایل اصلی که بازدیدکنندگان وب سایت شما ممکن است با برخی اختلالات خدمات مواجه شوند این است که وقتی اطلاعات DNS خود را به روز کردید، انتشار این به روز رسانی ها در سراسر اینترنت ممکن است مدتی طول بکشد.
این بدان معناست که در حالی که برخی از کاربران می توانند به سرعت معقولی به سایت شما در سرور جدید خود دسترسی پیدا کنند، ممکن است یک دوره حداکثر تا 48 مورد باشد که سایر کاربران همچنان به نسخه قدیمی سایت شما هدایت شوند.
یک راه حل سریع و موثر برای این مشکل، کاهش مقادیر TTL (زمان برای زندگی) سوابق دامنه شما است.
مقدار TTL تعیین می کند که چه مدت اطلاعات DNS توسط ارائه دهندگان خدمات اینترنتی (ISP) و دستگاه هایی که به وب سایت شما دسترسی دارند ذخیره می شود. با کاهش مقدار TTL به مدت کوتاهتر، مانند 5 دقیقه، زمان انتشار تغییرات DNS در اینترنت را کاهش میدهید.
در نتیجه، تغییرات سریعتر اعمال میشوند، به این معنی که 100% بازدیدکنندگان شما زمان بسیار کمتری را برای دیدن نسخه جدید سایت شما میبرند.
مهاجرت به سایت وردپرسی: 4 “نباید”
1. فراموش نکنید که سوابق DNS خود را به روز کنید
ما به تازگی بحث کردیم که چگونه فرآیند انتشار پس از مهاجرت ممکن است به این معنی باشد که همه بازدیدکنندگان شما فوراً نسخه جدید وب سایت شما را نخواهند دید، اگرچه، البته، اگر DNS خود را تغییر ندهید، هیچ کس اصلاً آن را نخواهد دید. (سیستم نام دامنه) در وهله اول رکورد می کند.
هنگامی که سایت وردپرس خود را به یک سرور میزبان جدید منتقل می کنید، آدرس IP (پروتکل اینترنت) مرتبط با نام دامنه شما تغییر می کند.
رکوردهای DNS به عنوان یک پل عمل می کنند و نام دامنه شما را به آدرس IP مربوطه سرور جدید شما متصل می کنند. بدون بهروزرسانی سوابق DNS، بازدیدکنندگان به سرور قدیمی هدایت میشوند و در نتیجه یک تجربه وبسایت قدیمی یا غیر کاربردی ایجاد میشود.
خبر خوب این است که این یک روند ساده است. برای اینکه به شما نشان دهیم چقدر آسان است، ما این آموزش گام به گام را برای به روز رسانی سوابق DNS خود قرار داده ایم.
2. به نقشه های سایت قدیمی و فایل های Robots.Txt خود اعتماد نکنید
اگرچه اگر از یک محیط مرحلهای به یک سرور زنده میروید، این ممکن است مهمتر باشد، صاحبان وردپرس که سایت زنده موجود خود را به سرور دیگری منتقل میکنند، همچنان از بررسی مضاعف نقشههای سایت و فایلهای Robots.txt که هنوز نیازهای فعلی شما را برآورده میکنند، سود خواهند برد.
نقشههای سایت قدیمی ممکن است با ساختار جدید سایت سازگار نباشند، در حالی که فایلهای Robots.txt که از سرور قدیمی شما منتقل میشوند ممکن است از خزیدن موتورهای جستجو در صفحاتی که اکنون میخواهید ایندکس شوند، جلوگیری کند.
به این ترتیب، نباید فرض کنید که این فایلها همچنان روی سرور جدید شما موثر هستند و آنها را بر اساس آن بررسی کنید.
3. مهاجرت خود را در ساعات اوج ترافیک برنامه ریزی نکنید
ما قبلاً دیدیم که چرا به حداقل رساندن خرابی و اختلال در خدمات مهم است. یکی از سادهترین راهها این است که سایت خود را به سرور جدید خود در آن دورههایی که ترافیک شما معمولاً در پایینترین حد خود است منتقل کنید، زیرا این بدان معناست که کمترین تعداد بازدیدکنندگان سایت تحت تأثیر قرار میگیرند.
با استفاده از ابزاری مانند Google Analytics برای بررسی روند ترافیک وب خود، بینش ارزشمندی در مورد زمانی که وب سایت شما کمترین سطح فعالیت را تجربه می کند به دست خواهید آورد.
این ساعات کم بار پنجرههای ایدهآلی برای انجام مهاجرت شما بدون تأثیر قابلتوجهی بر تجربه کاربران است.
علاوه بر این، برنامه ریزی مهاجرت خود در ساعات کم بار به این معنی است که زمان زیادی برای عیب یابی مشکلات پیش از افزایش مجدد ترافیک خواهید داشت.
4. تصور نکنید همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت
مهم نیست که چقدر خوب مهاجرت را برنامه ریزی و اجرا می کنید، تصور نکنید همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. برای چالش های بالقوه یا مسائل غیرمنتظره ای که ممکن است در طول فرآیند به وجود بیاید آماده باشید.
مهمتر از آن، آماده باشید تا وب سایت وردپرس مهاجرت شده خود را به طور کامل آزمایش کنید، مشکلاتی مانند محتوای از دست رفته، پیوندهای دائمی نادرست، و مشکلات عملکرد و دسترسی را بررسی کنید.
نکاتی برای مهاجرت بدون درز وردپرس: 3 نکته کلیدی
بنابراین، این کار را دارید، چهار کار برای اطمینان از مهاجرت یکپارچه وردپرس و چهار چیز برای جلوگیری از تبدیل شدن وب سایت شما به یک دردسر بزرگ برای شما و کاربرانتان انجام دهید.
با پیروی از هشت نکته برتر بالا، به خوبی در راه مهاجرت موفقیت آمیز وب سایت خود خواهید بود. با این حال، قبل از شروع، سه درس مهمی را که امیدواریم از این راهنما آموخته باشید، مرور می کنیم:
- برای آماده کردن هزینه دارد – کمی برنامه ریزی تا حد زیادی انجام می شود، بنابراین حتماً چک لیستی از کارهای ضروری مانند تهیه نسخه پشتیبان از سایت خود، برنامه ریزی مهاجرت در ساعات غیر اوج مصرف، و کاهش مقادیر TTL (زمان برای زندگی) سوابق دامنه خود را مرور کنید. .
- کاربران خود را به خاطر بسپارید – برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان شما همیشه ضروری است، حتی بیشتر از آن زمانی که استفاده آنها از سایت آنها ممکن است به دلیل خرابی یا تاخیر در فرآیند انتشار مختل شود.
بنابراین، رسانه های اجتماعی و کانال های بازاریابی ایمیلی خود را فعالانه فعال کنید تا مشتریان خود را در مورد اختلالات احتمالی خدمات آگاه کنید. هرچه شفافتر و آموزندهتر باشید، درک مشتریان شما بیشتر خواهد بود و خطر از دست دادن آنها در مقابل رقبا را کاهش میدهد.
- تست و عیب یابی – اگر یک درس در مورد مهاجرت وردپرس وجود دارد که ما واقعاً به روش سخت آن را آموختیم، این است که هرگز نباید تصور کنید که همه چیز در طول مهاجرت به خوبی پیش رفته است. از محتوای گمشده گرفته تا جداول پایگاه داده آسیب دیده، مسائل احتمالی فراوان است، به همین دلیل است که انجام یک آزمایش کامل سایت پس از مهاجرت بسیار مهم است.
اگر آماده هستید که وب سایت خود را به حرکت درآورید، با راهنمای جامع گام به گام ما برای مهاجرت سایت وردپرس خود، یاد بگیرید که چگونه این کار را به روش آسان انجام دهید.
منبع: https://wplift.com/tips-for-a-seamless-wordpress-migration