اگر مطمئن نیستید که چگونه در مدیریت وردپرس وارد شوید، نگران نباشید، شما تنها نیستید.
برای بسیاری از تازه واردان وردپرس، پیدا کردن صفحه ورود به سیستم در ابتدا دشوار است.
خبر خوب این است که وقتی بدانید کجا باید جستجو کنید، پیدا کردن آن به قدری آسان است که دیگر هرگز مشکلی برای ورود به سیستم نخواهید داشت.
در زیر، دستورالعملهای گام به گام ارائه کردهایم که به شما نشان میدهد چقدر ساده است که در عرض چند ثانیه وارد داشبورد وردپرس خود شوید.
نحوه ورود به ادمین وردپرس از طریق URL
ساده ترین راه برای ورود به بخش مدیریت وردپرس استفاده از URL ورود به وردپرس است.
این آدرس وب شما با /WP-Admin در پایان، به عنوان مثال:
یا
در آنجا می توانید نام کاربری و رمز عبور خود را در کادر ارائه شده وارد کنید و وارد قسمت داشبورد وردپرس خود شوید.
ادامه مقاله در زیر
یک URL جایگزین برای ورود به وردپرس
اگه دلیلی داره yourwebsite.com/wp-admin کار نمی کند، همیشه می توانید مستقیماً به URL صفحه ورود با تایپ نام فایل آن بروید (wp-login.php) بعد از آدرس وب شما.
که شبیه این خواهد بود:
نحوه ورود به داشبورد وردپرس در یک زیر فهرست
دستورالعمل های بالا فقط در صورتی کار می کنند که وب سایت شما در دایرکتوری اصلی سرور میزبان شما نصب شده باشد.
اگر در یک زیر شاخه ذخیره شده باشد، مانند /وبلاگ/ یا /وردپرس/، شما باید آن را به URL خود اضافه کنید، به عنوان مثال:
چگونه URL ورود به وردپرس خود را تغییر دهیم
استفاده از URL ورود ممکن است سادهترین راه برای ورود به بخش مدیریت وردپرس باشد، اما یکی از نکات منفی این رویکرد که اغلب نادیده گرفته میشود این است که شما را در برابر تلاشهای هک آسیبپذیر میکند.
از آنجا که اکثریت قریب به اتفاق کاربران همه می دانند که اضافه کردن /WP-Admin به یک URL نحوه دسترسی شما به صفحه ورود به سیستم وردپرس است، این اغلب یکی از اولین چیزهایی است که مهاجمان برای ورود به سایت شما امتحان می کنند.
تنها کاری که باید انجام دهند این است که تایپ کنند yourURL.com/wp-admin و یک حمله Brute Force برای شکستن رمز عبور خود انجام دهید.
دو کار می توانید در این مورد انجام دهید. اولین مورد این است که احراز هویت دو مرحله ای را در سایت وردپرس خود نصب کنید تا حتی اگر بازیگران بد رمز عبور شما را داشته باشند، نتوانند وارد سیستم شوند مگر اینکه کد تأیید ارسال شده به تلفن هوشمند شما را وارد کنند.
یکی دیگر از تاکتیک های به همان اندازه موثر این است که در وهله اول یافتن URL ورود به وردپرس شما را برای هکرها سخت تر (اگر نه غیرممکن) کنید.
برای این کار می توانید از یک افزونه رایگان مانند استفاده کنید WPS پنهان کردن ورود، که به شما امکان می دهد یک URL سفارشی برای دسترسی به صفحه ورود تنظیم کنید، مانند:
Yourwebsite.com/HumptyDumpty
یا بهتر است یک رشته تصادفی از کاراکترها مانند:
Yourwebsite.com/z928gakla0h
به خاطر داشته باشید که اگر این کار را انجام دهید، دیگر نمی توانید با استفاده از سیستم وارد شوید /wp-admin یا /wp-login.php، بنابراین ضروری است که URL ورود به سیستم جدید خود را به خاطر بسپارید یا بهتر است آن را برای حفظ امنیت نشانک گذاری کنید.
2. از طریق شرکت میزبانی شما
اکثر شرکتهای میزبانی وب این گزینه را دارند که مستقیماً از داخل حساب میزبانی خود وارد ادمین وردپرس شوند.
بنابراین، اگر در حال حاضر روی قسمت پشتی سایت خود کار می کنید و به سرعت نیاز به دسترسی به داشبورد وردپرس خود دارید، این گزینه خوب دیگری است.
با توجه به اینکه همه شرکتهای هاستینگ رابط کاربری خود را متفاوت طراحی میکنند، ارائه دستورالعملهای دقیق برای همه آنها غیرممکن است، بنابراین در اینجا فقط یک مثال سریع از Hostinger آورده شده است.
وارد حساب هاست خود شوید و در زیر میزبانی وب، انتخاب کنید مدیریت کنید.
در داشبورد هاستینگر خود، کلیک کنید ویرایش وب سایت، و مستقیماً به صفحه ورود هدایت می شوید.
همچنین می توانید از طریق صفحه ورود به وردپرس خود وارد شوید ویرایش وب سایت دکمه روی داشبورد نمای کلی هاستینگر وردپرس.
چرا نمی توانم وارد وردپرس شوم؟
اگر دو روش بالا را امتحان کرده اید و هنوز نمی توانید وارد وردپرس شوید، ممکن است دلایل مختلفی وجود داشته باشد:
1. وب سایت شما خراب است
بیایید ابتدا واضح ترین علت ممکن را از بین ببریم، درست است؟
اگر مانند بسیاری از کاربران وردپرس هستید، احتمالاً عادت کرده اید که قبل از اینکه به قسمت جلویی وب سایت خود نگاه کنید، مستقیماً وارد داشبورد خود شوید.
بنابراین، اگر این کار را انجام دادید و متوجه شدید که صفحه ورود به سیستم اصلا وجود ندارد، اولین کار شما باید بررسی این باشد که آیا مشکل از خود صفحه ورود است یا کل وب سایت شما.
یک برگه جدید باز کنید و از صفحه اصلی خود دیدن کنید، سپس روی چند صفحه دیگر کلیک کنید تا مطمئن شوید همه چیز هنوز آنلاین است.
اگر اینطور است، به این معنی است که این یک رویداد مجزا در صفحه ورود است. اگر صفحه اصلی و محتوای شما به اندازه قسمت مدیریت غیرقابل دسترسی است، به این معنی است که کل وب سایت شما آفلاین است، در این صورت باید قبل از بازگشت به صفحه ورود و تلاش مجدد، آن مشکل را عیب یابی کنید.
2. URL نادرست
یکی دیگر از دلایل احتمالی که شما نمی توانید صفحه ورود به وردپرس خود را پیدا کنید این است که URL را به درستی تایپ نمی کنید.
ابتدا، دوباره بررسی کنید که در URL شما اشتباه تایپی وجود نداشته باشد و آیا از روش صحیحی برای بارگیری ورود به سیستم مدیریت استفاده می کنید.
به یاد داشته باشید، این است /WP-Admin یا /WP-login.php. بنابراین اگر چیزی شبیه به آن را تایپ می کنید /wp-admin.php، این کار نمی کند.
همچنین میخواهید مطمئن شوید که اگر وردپرس شما در یکی از زیرشاخهها نصب شده باشد، فراموش نکنید که یک زیردایرکتوری اضافه کنید.
با استفاده از FTP یا از طریق File Manager میزبان وب خود می توانید بررسی کنید که آیا وردپرس در یک زیر شاخه قرار دارد یا خیر.
آن را باز کنید و در آن نگاه کنید public_html پوشه این دایرکتوری ریشه سایت شما است.
اگر نصب وردپرس ما را در آن پوشه مشاهده کردید، پس yourdomain.com/wp-admin باید کار کند.
اگر زیر پوشههایی در پوشه اصلی شما وجود دارد، بررسی کنید که وردپرس شما در کدام یک قرار دارد و نام پوشه را در URL خود وارد کنید.
بنابراین، برای استفاده از مثال نشان داده شده در بالا، YourDomain.com/WP-Admin تبدیل خواهد شد YourDomain.com/WordPress/WP-Admin.
3. اعتبارنامه نادرست
شاید بتوانید صفحه ورود به سیستم را به خوبی پیدا کنید، اما کار نمی کند.
اگر اینطور است، اولویت اول شما باید این باشد که احتمال استفاده از نام کاربری و رمز عبور نادرست را رد کنید.
برای آزمایش اینکه آیا مشکل از نام کاربری شماست، سعی کنید به جای آن از آدرس ایمیل مرتبط با حساب وردپرس خود استفاده کنید.
اگر کار نکرد، با کلیک کردن، رمز عبور خود را بازنشانی کنید رمز عبور خود را گم کرده اید در صفحه ورود به سیستم و پیروی از دستورالعمل های ارائه شده.
اگر هیچ کدام از روشها به شما کمک نمیکند، میتوانید مطمئن باشید که مشکل اعتبار شما نیست و زمان آن رسیده که چیز دیگری را امتحان کنید.
4. ورود به صفحه نمایش بازخوانی و تغییر مسیر
تعداد کمی از مشکلات وردپرس ناامید کننده تر از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور صحیح هستند تا صفحه ورود به سیستم به روز شود و شما را مجبور به شروع مجدد کند.
مهم نیست چند بار اعتبار خود را تایپ کرده و کلیک کنید وارد شدن، صفحه فقط قبل از بازنشانی شما را وارد می کند.
اگر این اتفاق برای شما می افتد، ممکن است مشکلی در پیوندهای دائمی یا تغییر مسیرهای نادرست در فایل htaccess. شما باشد.
ما مراحل رفع این مشکل را در راهنمای 40 خطای رایج وردپرس و نحوه رفع آنها ارائه کرده ایم.
5. وب سایت شما هک شده است
در نهایت، نگرانکنندهترین دلیلی که نمیتوانید به ادمین وردپرس خود دسترسی پیدا کنید این است که هکرها سایت شما را تصرف کردهاند و با تغییر رمز عبور یا حذف کامل حساب کاربری شما را قفل کردهاند.
خبر بد این است که این تنها اولین نشانه از یک مشکل بسیار بزرگتر است که باید آن را برطرف کنید.
خبر خوب این است که حتی اگر بازیگران مخرب بوت را به شما داده باشند، هنوز راههایی برای دسترسی مجدد وجود دارد.
راهنمای ما را در مورد نشانه هایی که وب سایت شما هک شده است و اقداماتی که باید در مورد آنها انجام دهید را ببینید تا یاد بگیرید که چگونه پس از به خطر افتادن حساب خود به وردپرس بازگردید.
نحوه ورود در مدیریت وردپرس: نکات کلیدی
بنابراین، اکنون نه تنها میدانید که چگونه در مدیریت وردپرس وارد شوید، بلکه میدانید اگر روشهای معمول کار نکردند، چه کاری باید انجام دهید.
برای کمک به یادآوری آنچه آموختهاید، اجازه دهید برخی از نکات کلیدی این راهنما را مرور کنیم.
- استفاده کنید /WP-Admin یا /WP-login.php برای ورود – به سادگی یکی از این موارد را بعد از URL خود تایپ کنید تا صفحه ورود ظاهر شود که در آن می توانید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
- صفحه ورود شما ممکن است در یک زیر شاخه باشد – اگر وردپرس را در یک زیر شاخه نصب کرده اید، باید آن را در URL قرار دهید.
- همچنین می توانید از طریق شرکت میزبان خود به بخش مدیریت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید – نصب وردپرس خود را در حساب میزبانی خود پیدا کنید و دستورالعمل ها را برای ورود دنبال کنید.
- شما می توانید صفحه ورود خود را با یک افزونه مخفی کنید – ابزارهایی مانند WPS پنهان کردن ورود به شما این امکان را می دهد که URL ورود به وردپرس خود را تغییر دهید تا هکرها نتوانند آن را پیدا کنند و این یک راه عالی برای ایمن نگه داشتن سایت شما است.
صحبت از ایمنی سایت شد، برای نکات بیشتر در مورد چگونگی دور نگه داشتن بازیگران بد، به 20 نکته برتر امنیتی وردپرس ما مراجعه کنید.
منبع: https://wplift.com/how-to-login-on-wordpress-admin