اگر زمان آن رسیده است که سایت وردپرس خود را به یک ارائه دهنده هاست جدید منتقل کنید، ممکن است از خود بپرسید که تفاوت بین روش های انتقال دستی و خودکار چیست.
چند تفاوت کلیدی بین این دو روش وجود دارد، اما عمدتاً به زمان، قیمت و راحتی بستگی دارد. اینکه کدامیک را انتخاب کنید بستگی به زمان و اندازه/پیچیدگی سایت وردپرس شما دارد.
دستی در مقابل مهاجرت خودکار – مقایسه
برای یک مرور کلی از قبل، در اینجا تفاوت های اصلی بین این دو وجود دارد:
- مهاجرت دستی کنترل بیشتری را ارائه می دهد، در حالی که مهاجرت خودکار هیچ کنترلی بر خود فرآیند ارائه نمی دهد.
- مهاجرت دستی به زمان و تلاش بیشتری نیاز دارد، در حالی که مهاجرت خودکار سریع و ساده است.
- انتقال دستی ممکن است برای سایت های بزرگتر یا پیچیده تر بهتر باشد، در حالی که سایت های کوچکتر و ساده تر ممکن است از مهاجرت خودکار سود ببرند.
- مهاجرت دستی رایگان است، اما زمان شما را در نظر نمی گیرد، در حالی که مهاجرت خودکار ممکن است هزینه داشته باشد، اما زمان شما را برای انجام کارهای دیگر آزاد می کند.
پاسخ «کدام یک بهتر است» ساده نیست. همانطور که می بینید، هر دو مزایا و معایبی دارند، و اینکه کدام یک برای شما مناسب است به اولویت های شما و اینکه سایت شما از نظر اندازه و پیچیدگی چگونه است بستگی دارد.
مهاجرت دستی چیست؟
انتقال دستی فرآیند انتقال سایت وردپرس شما از یک ارائه دهنده میزبانی به دیگری بدون استفاده از ابزار مهاجرت است. این بدان معناست که شما باید خودتان این فرآیند را مرحله به مرحله طی کنید.
این روش مزایایی دارد؛ بیشتر، خوب است، زیرا کنترل بیشتری را به شما ارائه می دهد، و اگر از آن دسته افرادی هستید که ترجیح می دهید همه چیز را خودتان مدیریت کنید، این گزینه منطقی تر است.
مزایای مهاجرت دستی
مهاجرت دستی چند مزیت دارد.
کنترل
اولا، کنترل کامل را ارائه می دهد. اگر ترجیح می دهید خودتان بر همه چیز نظارت کنید، این بسیار عالی است، زیرا به این معنی است که نیازی به نگرانی نخواهید داشت!
اگر سایت شما به خصوص بزرگ یا پیچیده است، ممکن است انتقال آن بیشتر طول بکشد، اما دانش شما از سایت و نحوه اجرای آن به غلبه بر هرگونه مشکل در مسیر کمک می کند. گاهی اوقات، مهاجرت خودکار ممکن است با مشکلاتی در سایت های بزرگتر مواجه شود. اگر این چیزی است که شما را نگران می کند، بهتر است آن را به صورت دستی انجام دهید.
بعلاوه، اگر مشکلی در فرآیند مهاجرت پیش بیاید، لازم نیست برای کمک به شما به پشتیبانی شخص ثالث اعتماد کنید. فقط خودت میتونی بفهمی اگر مشکلی در انتقال خودکار پیش آمد، باید منتظر بمانید تا تیم پشتیبانی مشتری به شما کمک کند.
ادامه مقاله در زیر
اگر تصمیم دارید به تنهایی این کار را انجام دهید، می توانید راهنمای نهایی ما برای مهاجرت وردپرس را برای همه چیزهایی که برای شروع نیاز دارید بررسی کنید.
هزینه
ثانیاً رایگان است. (البته اگر هزینه زمان خود را در نظر نگیرید، این یکی دیگر از عواملی است که باید در هنگام سنجیدن هزینه ها در نظر بگیرید، اما در بخش مهاجرت خودکار به آن بیشتر خواهیم پرداخت.)
جدا از پولی که برای میزبانی هزینه خواهید کرد، اگر مایل به رفتن به مسیر DIY هستید، فرآیند مهاجرت به خودی خود رایگان است. همچنین می توانید آموزش های رایگان را به صورت آنلاین پیدا کنید.
یادگیری یک مهارت جدید
ثالثاً، یادگیری نحوه مهاجرت به سایت خود به صورت دستی راه خوبی برای یادگیری یک مهارت جدید است. مهاجرت می تواند کمی خسته کننده باشد و کاری که امیدواریم مجبور نباشید اغلب انجام دهید، اما هنوز هم مفید است که بدانید در صورت نیاز به انجام مجدد آن در آینده.
برای شروع می توانید راهنمای ما در زمینه آماده سازی برای مهاجرت وردپرس را بخوانید.
مهاجرت خودکار چیست؟
مهاجرت خودکار استفاده از یک افزونه یا ابزار برای مهاجرت سایت وردپرس شما برای شما است. هنگامی که افزونه را نصب کردید، به سادگی انتخاب زمان و اجازه دادن به فرآیند انجام می شود.
مهاجرت خودکار مزایای آشکاری دارد، به خصوص اگر از جنبه فنی این فرآیند کمی دلهره دارید.
مزایای مهاجرت خودکار
چند مزیت برای مهاجرت خودکار وجود دارد، عمدتاً در مورد سهولت و صرفه جویی در زمان.
سهولت
آسان تر است که به شخص دیگری اجازه دهید که فرآیند مهاجرت را برای شما انجام دهد! اگر احساس میکنید جنبه فنی داشتن یک سایت وردپرس مناسب شما نیست و ترجیح میدهید تلاشهای خود را در جای دیگری متمرکز کنید، خودکار کردن فرآیندهایی مانند مهاجرت بسیار منطقی است.
تنظیم مهاجرت خودکار آسان است، و اگر همه چیز به آرامی پیش برود، اصلاً نیازی به مداخله نخواهید داشت. شما فقط می توانید بنشینید و منتظر بمانید تا اتفاق بیفتد. اگر ترجیح می دهید در یادگیری یک مهارت جدید دچار دردسر نشوید، ممکن است وسوسه شوید که مهاجرت خودکار را انجام دهید.
در اینجا یک اخطار وجود دارد: هر چه سایت شما بزرگتر و پیچیده تر باشد، احتمال اینکه مهاجرت خودکار با مشکل مواجه شود بیشتر است و ممکن است برخی از مسائل وجود داشته باشد که باید در طول این فرآیند به آنها رسیدگی کنید.
با این حال، اگر فرآیند بدون هیچ مشکلی پیش برود، باید بسیار ساده تر از تلاش خودتان باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که سایت وردپرس مهاجرت شده خود را آزمایش کنید تا ببینید آیا همه چیز همانطور که باید کار می کند یا خیر.
صرفه جویی در زمان
عدم پرداختن به مهاجرت زمان شما را آزاد می کند، که می توانید آن را صرف کارهای دیگر کنید: برقراری ارتباط با مشتریان، برنامه ریزی برای سایت جدید پس از باز شدن و غیره. صرفه جویی در زمان می تواند به شما کمک کند تا برخی از کارها را در لیست کارهای خود علامت بزنید، در حالی که سایت اساساً برای نگهداری بسته است.
اجرای یک وب سایت می تواند یک کار بی پایان باشد، به خصوص اگر یک فروشگاه تجارت الکترونیک دارید. این استراحت کوتاه ممکن است تنها چیزی باشد که شما باید به عقب برگردید، و اگر خودتان اقدام به مهاجرت می کردید، آن زمان را ندارید.
بعلاوه، شما باید زمان را برای تحقیق در مورد نحوه انجام آن، از جمله زمان بالقوه صرف شده برای عیب یابی در صورت بروز مشکل در طول فرآیند، در نظر بگیرید. مهاجرت خودکار آن زمان را نیز آزاد می کند. اگر در اوقات فراغت خود از یک سایت وردپرسی استفاده می کنید، این ممکن است یک گزینه وسوسه انگیز باشد!
هزینه
مهاجرت خودکار ممکن است هزینه بیشتری نسبت به مهاجرت دستی داشته باشد، اما این هزینه زمان شما را در نظر نمی گیرد.
تعیین میزان «ارزش» زمان شما ممکن است دشوار باشد، اما ممکن است متوجه شوید که پرداخت هزینه برای مهاجرت خودکار مقرون به صرفه تر از صرف وقت از روز پرمشغله خود برای انجام این کار (یا جذب عضو دیگری از تیم شما این کار را برای شما انجام دهد).
البته، اگر بودجه کمی دارید، هزینه مهاجرت خودکار ممکن است غیر قابل بحث باشد، اما همچنان ارزش زمان خود را نیز در نظر بگیرید.
هنگام مهاجرت به سایت وردپرس خود چه نکاتی را در نظر بگیرید
مهم نیست که کدام روش را انتخاب می کنید، هنگام مهاجرت به سایت وردپرس خود، چند فاکتور را در نظر بگیرید:
زمان سنجی
زمان همه چیز است! سعی کنید سایت خود را در زمان آرامی از نظر ترافیک مهاجرت کنید: برای تعیین این موضوع می توانید از یک افزونه تجزیه و تحلیل استفاده کنید. انتخاب یک زمان آرام به معنای کمترین اختلال برای بازدیدکنندگان سایت شما است و امیدواریم اگر یک فروشگاه تجارت الکترونیک دارید، تأثیر زیادی بر فروش شما نخواهد داشت.
بازدیدکنندگان/مشتریان
همچنین ایده خوبی است که به بازدیدکنندگان سایت خود در مورد تعمیر و نگهداری سایت آینده اطلاع دهید، در حالت ایده آل به آنها فرصت دهید تا دوباره بررسی کنند تا بعدا بدانند دوباره بازدید کنند.
اگر زمان انتقال را به درستی تعیین کرده اید، امیدواریم به هر حال اختلال زیادی برای بازدیدکنندگان ایجاد نشود، اما همچنان می توانید یک بنر به سایت خود اضافه کنید.
به روز رسانی ها
مطمئن شوید که هر بهروزرسانی را برای پلاگینها و قالب خود (و خود وردپرس) نصب کردهاید. این ممکن است به اجرای روان کمک کند.
پشتیبان گیری
آخرین کاری که باید قبل از شروع فرآیند مهاجرت انجام دهید (مهم نیست کدام گزینه را انتخاب کنید) این است که مطمئن شوید که یک نسخه پشتیبان کامل از سایت خود تهیه کرده اید. این بدان معناست که اگر مشکلی پیش بیاید، یک نسخه پشتیبان برای بازگشت خواهید داشت، بنابراین می توانید سایت خود را در سریع ترین زمان ممکن راه اندازی و راه اندازی کنید.
به طور کلی، بهتر است عادت به پشتیبان گیری مکرر داشته باشید! برای انجام این کار می توانید از یک افزونه پشتیبان استفاده کنید که این کار را کمی آسان تر می کند.
سوالات متداول
قبل از رفتن، در اینجا چند سؤال متداول وجود دارد که ممکن است مفید باشد:
کدام ابزار مهاجرت برای مهاجرت خودکار بهترین است؟
اگر به فکر استفاده از یک افزونه مهاجرت هستید، در اینجا چند مورد را پیشنهاد می کنیم:
- افزونه پشتیبان گیری WPvivid – این در درجه اول یک پلاگین پشتیبان است که به طور منظم از سایت شما نسخه پشتیبان کامل را بدون نیاز به انجام کاری اجرا می کند. همچنین انتقال خودکار را ارائه می دهد که ابزار مفیدی است.
- WP مهاجرت کنید – این کار تمام فایلهای سایت شما را به سرعت صادر میکند، و مهاجرت را با زمان کوتاهی بسیار آسان میکند. اگر سایت بزرگتر و پیچیده تری دارید، طرح Pro مفید است.
- تکثیر کننده – این به شما امکان می دهد به راحتی از سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و آن را انتقال دهید.
- مهاجرت خودکار موتور WP – اگر قصد دارید به WP Engine بروید، این افزونه همه چیز را برای شما انجام می دهد که واقعاً مفید است
همچنین میتوانید برای توصیههای بیشتر، راهنمای ما درباره افزونهها و خدمات مهاجرت وردپرس را بررسی کنید.
دلایل رایج مهاجرت چیست؟
یکی از رایج ترین دلایل مهاجرت، رشد سایت است: با رشد سایت شما، ممکن است متوجه شوید که هاست فعلی شما دیگر مناسب نیست و ممکن است لازم باشد چیزی با فضای بیشتری پیدا کنید یا اجازه عملکرد بهتر را در سایت خود بدهید.
یکی دیگر از دلایل رایج این است که به دنبال میزبانی با امنیت بهتر بروید. وردپرس هدفی برای هکرها و نقضهای امنیتی است، بنابراین یافتن میزبانی با امنیت سطح بالا بسیار مهم است، به خصوص اگر با اطلاعات خصوصی یا حساس سر و کار دارید (مثلاً جزئیات پرداخت مشتری).
همچنین ممکن است بخواهید برای یافتن یک بسته میزبانی مقرون به صرفه تر مهاجرت کنید. خدمات با گذشت زمان تغییر میکنند و توسعه مییابند، و اگر مدتی است که همان ارائهدهنده میزبانی را داشتهاید، ممکن است متوجه شوید که میتوانید در جای دیگری معامله بهتری دریافت کنید.
اگر روند مهاجرت اشتباه پیش برود چه اتفاقی می افتد؟
اگر مشکلی پیش آمد، می توانید اطلاعات مفیدی را به صورت آنلاین پیدا کنید. اگر در مهاجرت دستی گیر کرده اید، راهنمای ما را در مورد نحوه عیب یابی مشکلات رایج مهاجرت وردپرس امتحان کنید.
برای جمع بندی
چند تفاوت کلیدی بین انتقال دستی و خودکار وردپرس وجود دارد. مهاجرت دستی کنترل بیشتری را ارائه می دهد، در حالی که مهاجرت خودکار بیشتر یک فرآیند دستی است. مهاجرت دستی می تواند در هزینه شما صرفه جویی کند، اما مهاجرت خودکار می تواند در زمان صرفه جویی کند.
نکته کلیدی که باید به خاطر بسپارید این است که با دقت به سایت های بزرگتر و پیچیده تر با تعداد زیادی افزونه بروید. اگر تصمیم به خودکارسازی مهاجرت در این مورد دارید، فقط مطمئن شوید که ابزاری که انتخاب میکنید مطابق با وظیفه است (میتوانید این کار را با بررسی نظرات کاربران واقعی انجام دهید)، و اطمینان حاصل کنید که همه افزونههای شما بهروز هستند. راحت ترین مهاجرت ممکن
منبع: https://wplift.com/comparison-of-manual-and-automated-migration-methods