به چالش های رایج در طول مهاجرت وردپرس رسیدگی کنید


انتقال وردپرس ممکن است نیازی به جادوگری پیشرفته و فنی نداشته باشد که بسیاری از تازه واردان از آن می ترسند، اما این بدان معنا نیست که این فرآیند چالش های منحصر به فردی را ایجاد نمی کند.

از از دست دادن چند صفحه حیاتی در طول فرآیند جابجایی گرفته تا مسائل پیچیده‌تر مانند زمان‌بندی phpmyadmin، مشکلات احتمالی وجود دارد که می‌تواند روند مهاجرت را کند کرده و آن را به سردردی بسیار بزرگ‌تر از آنچه واقعاً نیاز است تبدیل کند.

به همین دلیل است که WPLift راهنمای زیر را جمع آوری کرده است.

در زیر، ما 8 چالش رایجی که ممکن است در طول مهاجرت وردپرس ایجاد شود را بیان کرده‌ایم و مراحل ساده‌ای را که می‌توانید برای غلبه بر هر یک انجام دهید، بیان کرده‌ایم.

چالش های رایج مهاجرت وردپرس و نحوه غلبه بر آنها

1. از دست دادن فایل ها در طول فرآیند مهاجرت

با صحبت از تجربه، می‌توانیم تأیید کنیم که تعداد کمی از مشکلات مهاجرت وردپرس نسبت به فایل‌هایی که از سرور میزبان قدیمی شما خارج می‌شوند ناامیدکننده‌تر هستند، اما به هر دلیلی هرگز به سرزمین موعود سرور جدید خود نروید.

این امر به ویژه در صورتی صادق است که فایل‌هایی که گم می‌شوند، آن صفحات یا منابع حیاتی ماموریتی باشند که سنگ بنای وب‌سایت شما هستند.

اینجاست که این ضرب المثل قدیمی در مورد ارزش یک پوند پیشگیری ارزش یک پوند درمان را دارد.

اگر فایل‌هایتان از بین رفته باشند و خیلی دیر متوجه شوید، بازگرداندن آنها اگر غیرممکن نباشد، دشوار خواهد بود.

با این حال، با صرف زمان برای یادگیری نحوه پشتیبان‌گیری از وب‌سایت وردپرس قبل از مهاجرت، از دنیایی از دردسر خلاص می‌شوید و اطمینان حاصل می‌کنید که همیشه یک نسخه ذخیره از هر فایل در صورت نیاز وجود دارد.

ادامه مقاله در زیر

ساده ترین راه برای انجام این کار استفاده از یکی از ابزارهای محبوبی است که در راهنمای ما برای بهترین افزونه های پشتیبان وردپرس ارائه شده است.

هر یک از این ابزارها را در وب سایت خود نصب کنید و به سادگی از اسناد افزونه دلخواه خود پیروی کنید تا از کل وب سایت خود در یک فایل فشرده فشرده بک آپ بگیرید و در صورت نیاز می توانید در جایی امن ذخیره کنید.

2. زمان توقف مهاجرت

در حالی که فایل های از دست رفته ممکن است بزرگترین دردسر شما باشد، هیچ چیز برای کاربران شما ناامید کننده تر از عدم دسترسی به سایت شما در صورت نیاز نیست.

البته، این ممکن است یکی از دلایل مهاجرت شما در وهله اول، تغییر به یک سرور سریعتر و قابل اعتمادتر باشد که به آنلاین نگه داشتن سایت شما و بهترین عملکرد آن کمک می کند.

با این حال، هنگامی که مهاجرت شما شروع شد، همه انواع عوامل مانند انتشار DNS، تغییرات پیکربندی دامنه، تاخیر در انتقال داده و هر تعداد نقص فنی می توانند به راحتی سایت شما را غیرقابل دسترسی کنند.

در نتیجه، همه چیز از رتبه بندی شما در نتایج موتورهای جستجو گرفته تا عملیات روزانه کسب و کار شما می تواند تاثیر منفی بگذارد.

با در نظر گرفتن همه این موارد، می توانید متوجه شوید که چقدر مهم است که مهاجرت خود را با دقت برنامه ریزی کنید و اقدامات کلیدی زیر را انجام دهید تا زمان توقف خود را تا حد امکان به حداقل برسانید.

در حالت ایده‌آل، زمان‌بندی مهاجرت خود در ساعات کم‌پیک، به عنوان مثال، سودمند است. دوره هایی که وب سایت شما کمترین ترافیک را دریافت می کند.

نگاهی به ابزار تجزیه و تحلیل مورد علاقه شما نشان می دهد که چه زمانی کمترین کاربر را در سایت خود دارید. برنامه ریزی مهاجرت خود برای چنین زمانی، تعداد افرادی که احتمال دارد تحت تأثیر قرار می گیرند را کاهش می دهد و در نتیجه انتقال بسیار نرم تری ایجاد می کند.

گفته می‌شود، حتی اگر مهاجرت وردپرس خود را در ساعات کوچکی که اکثر کاربران شما در خواب هستند، برنامه‌ریزی کنید، باز هم اطلاع‌رسانی به بازدیدکنندگان که سایت شما در آن زمان از کار می‌افتد، مفید است.

یک اعلان در صفحه اصلی خود قرار دهید و از بازاریابی ایمیلی، رسانه های اجتماعی و سایر کانال های ارتباطی خود استفاده کنید تا به بازدیدکنندگان خود اطلاع دهید که چه خبر است.

به این ترتیب، خطر تجربه ضعیف کاربران به دلیل خرابی مربوط به مهاجرت و جابجایی به وب سایت رقیب را محدود می کنید، اگر نه کاملاً اجتناب کنید.

3. پیکربندی نام دامنه

بنابراین، شما تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تأثیر خرابی بر دسترسی و قابلیت استفاده سایت خود انجام داده اید، اما به دلایلی، صفحات هنوز بارگذاری نمی شوند و به نظر می رسد هیچ چیز کار نمی کند.

اگر مشکلی که با آن روبرو هستید، این احتمال وجود دارد که دامنه‌های پیکربندی نادرست و تنظیمات URL ممکن است مقصر باشند.

هنگامی که سایت خود را با موفقیت به خانه جدیدش منتقل کردید، حتماً وارد تنظیمات دامنه خود شوید و سوابق DNS خود را به روز کنید تا مطمئن شوید که URL سایت شما به مکان مناسبی اشاره دارد.

ما این راهنمای کامل را در مورد نحوه به روز رسانی DNS خود پس از انتقال جمع آوری کرده ایم تا نحوه انجام آن را نشان دهیم.

اگر محتوای سایت خود را به یک دامنه کاملاً جدید منتقل می کنید، همچنین باید اطمینان حاصل کنید که از تغییر مسیرها مراقبت می کنید تا URL های قدیمی شما به آدرس های جدید شما اشاره کنند.

با تمام این کارها، به یاد داشته باشید که به تنظیمات وردپرس خود بروید تا مطمئن شوید که URL مناسبی را در آدرس سایت و فیلدهای آدرس وردپرس تنظیم کرده اید که با پروتکل HTTP یا HTTPS مناسب تکمیل شده است.

پس از اتمام کار، حتما از ابزاری مانند استفاده کنید ممیزی سایت Ahrefs برای بررسی پیوندهای شکسته باقیمانده و خطاهای 404،

سپس می توانید از آموزش نحوه رفع لینک های شکسته ما برای رفع هر گونه خطا استفاده کنید.

4. زمانبندی PHPMyAdmin

گاهی اوقات، تنها چیزی که مانع مهاجرت یکپارچه وردپرس می شود، ممکن است به سادگی اندازه وب سایت شما باشد.

سایت‌های بزرگ با پایگاه‌های داده عظیم می‌توانند قابلیت‌های phpMyAdmin را بیش از حد و فراتر از محدودیت‌های خود افزایش دهند.

اگر با phpMyAdmin آشنا نیستید، این ابزاری است که برای مدیریت پایگاه‌های داده MySQL مانند آن‌هایی که سایت‌های وردپرس را تقویت می‌کنند، استفاده می‌شود.

اگرچه این ابزار در کار خود عالی است، اما تنظیمات پیش‌فرض آن می‌تواند به این معنی باشد که در حین تلاش برای انجام برخی عملیات (مانند انتقال داده) در مقیاس وسیع، زمان آن تمام می‌شود.

خبر خوب این است که همانطور که همه اینها فنی به نظر می رسد، در واقع یک راه حل بسیار آسان وجود دارد.

ابتدا از FTP یا فایل منیجر میزبان خود برای یافتن فایل php.ini در دایرکتوری ریشه خود استفاده کنید.

در مرحله بعد، خطی را که شامل «max_execution_time» است، جستجو کنید و آن را به حد بالاتری مانند 300 (5 دقیقه) یا 600 (10 دقیقه) افزایش دهید.

بسته به قابلیت های سرورتان، ممکن است بخواهید «max_input_time» و «memory_limit» را نیز تنظیم کنید.

انجام همه اینها اطمینان حاصل می کند که phpMyAdmin به گونه ای تنظیم شده است که یک فرآیند مهاجرت بزرگ را در خود جای دهد، به این معنی که دیگر زمان بیشتری وجود ندارد.

اگر این کار کاملاً انجام نشد، می‌توانید از افزونه‌های انتقال پایگاه داده محبوب مانند WP Migrate DB و All-in-One WP Migration استفاده کنید که به کمک آن پایگاه داده شما را در قسمت‌های کوچکی جابه‌جا می‌کند و آنها را دوباره در کنار هم قرار می‌دهد. در پایان، فشار روی منابع سرور شما کاهش می یابد.

5. 500 خطای داخلی سرور

یک خطای سرور 500 که به عنوان خطای سرور داخلی نیز شناخته می‌شود، به شما امکان می‌دهد متوجه شوید که مشکلی در پیکربندی سرور شما وجود دارد یا اینکه خطای غیرمنتظره‌ای وجود دارد که مانع از اجرای صحیح کد PHP شما می‌شود.

در حالی که یک خطای 500 برای آگاه کردن شما از وجود یک مشکل مفید است، ماهیت عمومی آن به این معنی است که هیچ نشانه‌ای دریافت نمی‌کنید که آن مشکل واقعاً چیست.

شایع‌ترین دلایل خطاهای سرور داخلی، مجوزهای نادرست فایل، پیکربندی نادرست PHP و افزونه‌های ناسازگار است.

برای شروع شناسایی اینکه کدام یک مانع مهاجرت وردپرس شما می شود، ابتدا به گزارش های خطای خود دسترسی پیدا کنید.

این گزارش ها اطلاعات ارزشمندی در مورد علت خاص خطا ارائه می دهند. بسته به محیط میزبانی خود، می توانید از طریق کنترل پنل هاست یا از طریق FTP به گزارش های خطا دسترسی داشته باشید. به دنبال فایل‌های گزارش خطا، مانند «error_log» یا «error.log» بگردید و آنها را برای هرگونه پیام خطا یا سرنخ‌هایی درباره منبع مشکل بررسی کنید.

از طرف دیگر، ممکن است یک پلاگین ناسازگار یا با oded ضعیف آن خطای سرور 500 را ایجاد کند. برای بررسی، تمام افزونه های خود را غیرفعال کنید و وب سایت خود را مجددا بارگیری کنید.

اگر دیگر خطا را دریافت نکردید، این تاییدیه که یک افزونه اشتباه کرده است.

اما کدام یک؟

برای فهمیدن این موضوع، کافی است هر افزونه را به صورت جداگانه مجدداً فعال کنید، و مطمئن شوید که صفحه را بعد از هر یک بازخوانی کنید. اگر وب‌سایت شما به کار خود ادامه می‌دهد اما پس از فعال‌سازی مجدد یک افزونه به‌طور ناگهانی متوقف می‌شود، مقصر این است.

حتما آن افزونه را حذف کرده و افزونه ای به روزتر جایگزین آن کنید.

در جاهای دیگر، بررسی تنظیمات دایرکتوری و مجوزهای فایل نیز می‌تواند به شما کمک کند تا به ریشه هر مشکل خطای 500 برسید. راهنمای ما در مورد مشکلات رایج وردپرس جزئیات بیشتری در مورد نحوه مقابله با هر دو ارائه می دهد.

6. خطا در برقراری اتصال پایگاه داده

مواجه شدن با پیام وحشتناک “خطا در ایجاد اتصال به پایگاه داده” در حین انتقال وب سایت کافی است تا حتی برای باتجربه ترین کاربران وردپرس نیز یک سردرد بزرگ ایجاد کند.

این خطای دردسرساز معمولاً زمانی رخ می‌دهد که وردپرس قادر به برقراری ارتباط با پایگاه داده نیست، اغلب به دلیل پیکربندی اشتباه اعتبار پایگاه داده یا مشکلات سرور.

اولین قدم برای رفع آن، تأیید اعتبار پایگاه داده مورد استفاده در نصب وردپرس شما است.

ابتدا از طریق FTP یا حساب میزبانی خود به دایرکتوری ریشه خود دسترسی پیدا کنید و فایلی به نام wp-config.php پیدا کنید.

آن را با استفاده از یک ویرایشگر متن باز کنید و نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز عبور و جزئیات میزبان تعریف شده در فایل را تأیید کنید و اطمینان حاصل کنید که با اعتبار ارائه شده توسط ارائه دهنده هاست شما مطابقت دارند.

همچنین می توانید از phpMyAdmin برای تست اتصال پایگاه داده استفاده کنید. اگر بتوانید با موفقیت وصل شوید، تأیید می کند که اعتبار پایگاه داده درست است و همه چیز قابل دسترسی است.

البته، ممکن است پیام «خطا در برقراری اتصال پایگاه داده» شما توسط خود سرور پایگاه داده ایجاد شده باشد.

در این صورت، ابتدا باید با ارائه دهنده هاست خود چک کنید تا مطمئن شوید که هیچ مشکلی در انتهای آنها وجود ندارد که مانع دسترسی سایت شما شود.

اگر وجود ندارد، وظیفه بعدی شما این است که به منابع سرور خود نگاه کنید و بررسی کنید که حافظه و فضای دیسک کافی برای نصب وردپرس خود دارید.

اگر همه چیز شکست خورد، راه اندازی مجدد پایگاه داده اغلب می تواند آخرین راه حل موثر برای برقراری مجدد اتصال باشد.

7. جداول پایگاه داده شکسته

غیر معمول نیست که جداول پایگاه داده در حین انتقال وب سایت وردپرس آسیب ببینند یا خراب شوند، مشکلی که می تواند دلیل آن خطاهای آزاردهنده اتصال پایگاه داده باشد.

خوشبختانه، یک راه حل سریع و آسان وجود دارد که می توانید با استفاده از تعمیر پایگاه داده داخلی وردپرس آن را اجرا کنید:

A. فایل wp-config.php خود را باز کنید و (‘WP_ALLOW_REPAIR’، true) را قبل از “/* این همه، متوقف کنید ویرایش کنید! وبلاگ نویسی مبارک */” خط.

ب. یک برگه مرورگر را باز کنید و آن را به Yourdomain.com/wp-admin/repair.php ببرید و سپس روی دکمه “Repair Database” کلیک کنید تا فرآیند تعمیر آغاز شود.

ج. پس از اتمام فرآیند تعمیر، خط اضافه شده را از فایل wp-config.php حذف کنید تا از دسترسی غیرمجاز به ابزار تعمیر پایگاه داده جلوگیری کنید.

8. تست عملکرد و سازگاری

بنابراین، شما تقریباً بر تمام چالش‌های اصلی مهاجرت وردپرس غلبه کرده‌اید، خطاهای مختلف و مسائل مربوط به اتصال را با سهولت نسبی مرور کرده‌اید، اما این بدان معنا نیست که هنوز کاملاً روشن نیستید.

ممکن است همچنان انواع خطاهای کوچک اما مهمی وجود داشته باشد که بر صفحات، ناوبری و عناصر تعاملی شما تأثیر بگذارد.

به همین دلیل بسیار مهم است که یاد بگیرید چگونه سایت وردپرس مهاجرت شده خود را آزمایش کنید تا بتوانید مشکلاتی از این دست را که ممکن است در غیر این صورت زیر رادار قرار گرفته باشد، از بین ببرید.

نحوه رسیدگی به چالش های رایج در طول مهاجرت وردپرس: افکار نهایی ما

همانطور که می بینید، هنگام انتقال سایت شما به یک سرور جدید، ممکن است مشکلات زیادی وجود داشته باشد، اما همانطور که امیدواریم تا به حال یاد گرفته اید، غلبه بر اکثر این چالش های رایج مهاجرت وردپرس بسیار ساده تر از آن چیزی است که به نظر می رسد.

در اینجا خلاصه ای سریع از موارد اصلی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید تا اطمینان حاصل کنید که مهاجرت شما تا حد امکان روان انجام می شود:

  • برنامه ریزی و آمادگی کامل ضروری است – قبل از شروع مهاجرت، مطمئن شوید که از فایل های خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و فرآیند را برای کمترین ساعات کاری خود برنامه ریزی کنید تا اختلال در سرویس به حداقل برسد. راهنمای ما برای آماده شدن برای مهاجرت وردپرس را برای نکات برنامه ریزی بیشتر ببینید.
  • انتقال موفقیت آمیز به انتقال فایل و پایگاه داده ختم نمی شود – باید مطمئن شوید که نام دامنه شما به درستی پیکربندی شده است و بررسی کنید که آیا فایل های php.ini و wp-config شما به درستی تنظیم شده اند تا با مهاجرت شما سازگار شوند.
  • همه چیز را تست کنید – اجرای یک آزمایش جامع از سایت تازه مهاجرت شده خود به شما کمک می کند تا هرگونه خطای کوچکی را در عملکرد سایت خود شناسایی کنید که ممکن است از ارائه تجربیات بهینه کاربر جلوگیری کند.

هنگام شروع مهاجرت، این راهنما را در اختیار داشته باشید و هیچ مشکلی ندارید تا سایت وردپرس خود را تا حد امکان بدون زحمت به خانه جدید خود برسانید.






منبع: https://wplift.com/how-to-address-common-challenges-during-a-wordpress-migration