بروزرسانی: 22 خرداد 1404
برخی از دلایل خطاهای 404 در وردپرس
چیزهای کمی برای صاحب وب سایت ناامید کننده تر از صفحات از دست رفته و لینک های شکسته هستند.
نه تنها این مشکلی است که بر تجربه کاربری که ارائه می کنید تأثیر منفی می گذارد، بلکه شناسایی علل رایج خطاهای 404 که دریافت می کنید و رفع مشکل می تواند کاری طاقت فرسا باشد که زمان زیادی را از رشد سایت و گسترش کسب وکارتان می گیرد.
اگر این مشکلی است که در حال حاضر با آن روبرو هستید، ادامه مطلب را بخوانید.
در این راهنما، یاد خواهید گرفت که چگونه خطاهای 404 را در وردپرس بررسی کنید، در مورد آنها چه کاری انجام دهید، و چگونه از وقوع آنها در وهله اول جلوگیری کنید.
خطای 404 در وردپرس چیست؟
قبل از اینکه شروع به شناسایی علل و راه حل های خطاهای 404 کنیم، به درک اینکه در اینجا با چه چیزی سر و کار داریم کمک می کند.
به طور خلاصه، خطای 404 یک است کد وضعیت HTTP که به شما می گوید که منبع درخواست شده را نمی توان در سرور پیدا کرد.
به عبارت دیگر، صفحه، پست، یا نوع فایل دیگری که می خواهید به آن دسترسی پیدا کنید، جایی نیست که قرار است باشد، چه به این دلیل که حذف شده، به مکان دیگری در سرور شما منتقل شده است یا URL آن تغییر کرده است.
اگر تا به حال در وب سایت شخص دیگری با خطای 404 مواجه شده اید، متوجه خواهید شد که آنها چه دردسرهایی دارند. از آنجایی که نمی توانید آنچه را که می خواهید پیدا کنید، یا تجربه ناامید کننده ای را تحمل می کنید که در منوهای پیمایش و جستجو در سایت سعی کنید آن را پیدا کنید، یا، به احتمال زیاد، به سادگی به موتور جستجوی انتخابی خود باز می گردید و وب سایت دیگری را امتحان می کنید.
حالا تصور کنید که بازدیدکنندگان شما هم همین تجربه را داشته باشند. در بهترین حالت، آن ها نمی توانند آنچه را که می خواهند پیدا کنند، که اگر بخواهند محصول یا خدماتی را خریداری کنند، می تواند برای شما به عنوان صاحب کسب وکار مشکل ساز باشد.
در بدترین حالت، خطاهای 404 شما بازدیدکنندگان را به آغوش انتظار رقبایتان می فرستد تا دیگر برنگردند.
ادامه مقاله در زیر
بنابراین، می توانید ببینید که درک اینکه چرا خطاهای 404 در وب سایت وردپرس شما رخ می دهد چقدر مهم است تا از تأثیر شدید آن ها بر کسب وکارتان جلوگیری کنید.
5 علت رایج خطاهای 404 در وردپرس
1. URL های اشتباه تایپ شده
یکی از رایج ترین دلایل رخ دادن خطاهای 404 این است که URL وارد شده در مرورگر نادرست است.
البته، این فقط می تواند یک خطای ساده انسانی باشد. بالاخره کدام یک از ما مستعد اشتباهات تایپی گهگاهی نیست؟
با این حال، ممکن است بیشتر به نحوه ساختار پیوندهای ثابت شما مربوط باشد. به زبان ساده، هرچه URL های شما طولانی تر و پیچیده تر باشند، به خاطر سپردن آنها سخت تر است و احتمال اشتباه تایپ شدن آنها بیشتر می شود.
این امر به ویژه اگر از پیوندهای ثابت، عددی یا مبتنی بر تاریخ استفاده می کنید، صادق است.
یکی دیگر از دلایل احتمالی مشکلات وردپرس 404 شما می تواند این باشد که ساختار پیوند ثابت خود را تغییر داده اید اما پیوند را به صفحه ای که اکنون از دست داده اید به روز نکرده اید.

بنابراین، پس از بررسی اینکه مشکل اصلی اشتباه تایپی نیست، بهترین راه حل بعدی ورود به وردپرس و رفتن به تنظیمات - پیوندهای ثابت.
به نوع ساختار پیوند ثابت مورد استفاده وردپرس خود نگاهی بیندازید و آن را با نصب مقایسه کنید.
اگر خطای 404 را از یک URL مانند Yourwebsite.com/2023/04/post-name اما ساختار پیوند ثابت شما طوری تنظیم شده است که URL ها را به صورت نمایش دهد Yourwebsite.com/post-name، مشکل شما وجود دارد
صفحه را با پیوند ثابت مناسب دوباره امتحان کنید و باید کار کند.
اگر پیوندهای ثابت شما روی ساختار Post Name تنظیم نشده اند، اکنون زمان خوبی برای انجام این کار است. این ساختار همراه با اسلاگ های صفحه مختصر، URL های ساده و قابل یادآوری را در اختیار شما قرار می دهد و آن را به یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از خطاهای 404 در آینده تبدیل می کند.
برای راهنمایی بیشتر در این مورد، راهنمای ما برای تنظیم صحیح پیوندهای دائمی را ببینید.
2. صفحات حذف شده
اگر 100% مطمئن هستید که URL شما دقیق است اما همچنان با خطای 404 مواجه می شوید، محتمل ترین دلیل بعدی حذف صفحه است.
سریعترین راه برای بررسی اینکه آیا صفحه شما هنوز وجود دارد این است که وارد وردپرس شوید و آن را جستجو کنید.

بسته به نوع محتوایی که منتشر کردید، Posts یا Pages را باز کنید و از کادر جستجو برای جستجوی صفحه مورد نظر استفاده کنید.
اگر آنجا نیست، می توانید فرض کنید که حذف شده است، در این صورت باید صفحه را بازیابی کنید یا یک تغییر مسیر ایجاد کنید تا آدرس اینترنتی که به صفحه گم شده اشاره می کند اکنون به جای دیگری اشاره کند.
3. صفحات جابجا شده
اگر مطمئن هستید که هیچ راهی برای حذف صفحه شما وجود ندارد، اما هنوز جایی که باید باشد نیست، محتمل ترین پاسخ این است که منتقل شده است.
به عنوان مثال، ممکن است این صفحه در ابتدا در واقع شده باشد yourdomain.com/folder1/page-name، اما اکنون در است yourdomain.com/folder1/folder2/page-name.
اگر به این فکر می کنید که چگونه خطاهای 404 ناشی از جابجایی صفحات را بررسی کنید، به سادگی جستجو در سایت است.

به گوگل سر بزنید و yourdomain.com را تایپ کنید: عنوان صفحه از دست رفته.
اگر صفحه ای هنوز وجود دارد، باید در نتایج جستجو ظاهر شود. سپس می توانید صفحه را باز کنید تا ببینید کجا روی سرور شما قرار دارد و پیوندهای آن صفحه را به روزرسانی کنید یا از FTP برای بازگرداندن آن به محل اصلی اش استفاده کنید.
4. تضاد پلاگین و تم
اگر متقاعد شده اید که صفحه شما دقیقاً همان جایی است که قرار است باشد و از URL صحیح استفاده می کنید اما هنوز ظاهری ندارید، موضوع یا افزونه های وردپرس شما ریشه مشکل هستند.
اگر قدیمی باشند، کدگذاری ضعیفی داشته باشند یا با سایر ابزارهای وردپرس در تضاد باشند، ممکن است با خطاهای 404 غیرمنتظره مواجه شوید.
خوشبختانه این مسئله دیگری است که نسبتاً سریع و آسان قابل حل است.
الف. تم خود را تست کنید
اولین وظیفه شما این است که بررسی کنید آیا قالب وردپرس شما به روز است یا خیر.

یکی از راه های آسان برای انجام این کار استفاده از ابزار تست تم رایگان مانند بررسی تم است. این هزاران تست را روی موضوع شما اجرا می کند و لیستی از خطاها و مشکلات را به شما ارائه می دهد.

راه دیگر این است که با رفتن به شماره نسخه تم خود را بررسی کنید ظاهر - مضامین و موضوع فعال خود را انتخاب کنید. سپس می توانید آن را با شماره نسخه در وب سایت توسعه دهنده تم مقایسه کنید. اگر شماره نسخه توسعه دهنده بالاتر از نسخه شماست، زمان به روز رسانی فرا رسیده است.
اگر همه چیز به روز است، تم دیگری را فعال کنید تا ببینید مشکل را حل می کند یا خیر.
اگر اینطور نیست، موضوع شما ممکن است مشکلی نداشته باشد، بنابراین به سراغ افزونه های خود بروید.
ب. پلاگین های خود را تست کنید
ابتدا به مسیر بروید پلاگین ها - پلاگین های نصب شده. اگر اعلان هایی مبنی بر اینکه افزونه های خاصی نیاز به به روزرسانی دارند، وجود دارد، ابتدا با آن ها مقابله کنید.

اگر این مشکل برطرف نشد، ممکن است تداخل با یک افزونه باعث خطای 404 شود.
ساده ترین راه برای آزمایش این است که تمام افزونه های خود را غیرفعال کنید و وب سایت خود را به روز کنید.

اگر صفحه ظاهر شد، می توانید مطمئن باشید که مقصر در جایی در پوشه افزونه های شما است، اما کدام یک؟
برای فهمیدن این موضوع، پلاگین های خود را یکی یکی مجدداً نصب کنید و بعد از هر یک صفحه گم شده را بازخوانی کنید. اگر دوباره ظاهر شد، می دانید که مشکل از افزونه نیست. اگر بعد از نصب افزونه بعدی دوباره ناپدید شد، دلیل پیدا نشدن صفحه شما آن افزونه است. به این ترتیب، بهتر است آن را از تنظیمات خود حذف کنید و با چیز دیگری بروید.
5. خطاهای سرور
اگر همه چیز شکست خورد، ممکن است برای شروع وب سایت شما مشکلی نداشته باشد و این مشکل سرور میزبان وب شما باشد.
اگر سرور شما مملو از درخواست ها باشد، منابع لازم برای رسیدگی به آنها را ندارد و در نتیجه خطاهای 404 ایجاد می شود. اگر اینطور است، ممکن است وقت آن رسیده باشد که یک ارائه دهنده میزبان جدید پیدا کنید.
از طرف دیگر، مشکلی در نحوه راه اندازی سرور شما وجود دارد، یا به این دلیل که دامنه به مکان صحیح اشاره نمی کند، فایل htaccess شما گم شده یا خراب است، یا مجوزهای فایل شما به درستی پیکربندی نشده است.

می توانید فایل htaccess. خود را در فایل منیجر پلتفرم میزبانی خود یا با اتصال به سایت خود از طریق FTP و جایگزینی آن یا تعمیر آن در صورت لزوم پیدا کنید.
همچنین می توانید از راهنمای جامع ما در مورد نحوه عیب یابی خطاهای 404 استفاده کنید تا به شما در حل مشکلات فنی مربوط به مجوزهای فایل و پیکربندی دامنه کمک کند.
چگونه از خطاهای 404 در وردپرس جلوگیری کنیم
یادگیری نحوه بررسی خطاهای 404 در وردپرس برای رسیدن به علت اصلی مشکلات موجود و پیاده سازی راه حل بسیار ارزشمند است، اما کارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از وقوع آنها در وهله اول انجام دهید.
صرف وقت اضافی برای اجرای پیشنهادات زیر به شما کمک می کند تا بعداً از صرف زمان بیشتری برای عیب یابی پیوندهای دائمی شکسته یا اصلاح سایر خطاها جلوگیری کنید، و همچنین از تأثیر منفی بر ترافیک، تجربه کاربری و فروش شما ناشی از از دست دادن صفحات جلوگیری کنید.
1. از URL های کوتاه و ساده استفاده کنید.
2. از ابزارهای معتبر بررسی کننده لینک شکسته مانند لینک Whisper و جستجوگر لینک شکسته بی نهایت به طور مرتب خطاهای 404 را اسکن کنید تا بتوانید قبل از اینکه روی کاربران شما تأثیر بگذارد آنها را برطرف کنید. ابزارهای ممیزی سایت در پلتفرم هایی مانند سمروش، اهرفس، و کنسول جستجوی گوگل نیز می تواند برای این منظور استفاده شود.
3. یاد بگیرید که چگونه یک صفحه 404 سفارشی با ویژگی جستجو و پیوندهایی به محتوای مرتبط ایجاد کنید تا اگر خطایی از شبکه عبور کرد، کاربران همچنان بتوانند آنچه را که از سایت شما می خواهند پیدا کنند.
4. هنگام جابجایی یا حذف محتوا، حتماً ریدایرکت ها را تنظیم کنید و/یا پیوندهای خود را به روز کنید
5. تم ها و نرم افزارهای خود را به روز نگه دارید.
6. اگر سرور شما دلیل خطاهای 404 شماست، بسته هاست خود را ارتقا دهید یا به ارائه دهنده جدیدی تغییر دهید.
شناسایی علل خطاهای 404 در وردپرس: نکات کلیدی
اگر این راهنما را کامل خوانده باشید، اکنون می دانید که بیشتر خطاهای وردپرس 404 به دلیل پیوندهای دائمی نادرست، صفحات حذف شده یا صفحاتی که به مکان جدیدی منتقل شده اند ایجاد می شود. شما همچنین می دانید بهترین راه ها برای بررسی اینکه کدام یک از این مسائل بر سایت شما تأثیر می گذارد و چند راه سریع و ساده برای مقابله با این مشکل.
اگر پیشنهادات ما را در اینجا دنبال کرده اید و برای شما کارساز نبودند، برای راه حل های بیشتر، نحوه تعمیر لینک های شکسته در وردپرس را بخوانید.
ما همچنین بحث کردیم که چگونه تداخل افزونه ها و تم یا خطاهای سرور می تواند دلیلی برای دسترسی کاربران به محتوای وب سایت شما باشد و اینکه در مورد آنها چه باید کرد. اگر مشکل از سرور شماست، توصیه می کنیم راهنمای ما در رابطه با مشکلات سرور والدین که باعث خطای 404 در وردپرس می شوند را بررسی کنید تا نگاهی عمیق تر به این مشکل و نحوه حل آن یک بار برای همیشه داشته باشید.
منبع: https://wplift.com/causes-of-404-errors-in-wordpress